Lapin Metkat

 

JULKAISEMME TÄSSÄ TOIMINTAMME KOHOKOHTIA VUONNA 2018. JÄRJESTYS ON UUSIMMASTA VANHIMPAAN.

Vuoden 2017 toimintamme löytyy vasammalla olevasta linkistä "Lapin Metkojen vuoden 2017 tapahtumat"

Lapin Metkat on Me Itse ry:n paikallinen toimintaryhmä, joka pyrkii toiminnallaan vaikuttamaan paikalliseen päätöksentekoon.

Lapin Metkojen keskeisiä tavoitteita ovat: oppia tunnistamaan omat oikeutensa, oppia toimimaan oikeuksiensa puolesta, täysimääräinen itsemääräämisoikeus ja hyvä elämä muiden joukossa.

Valtakunnallinen Me Itse ry on kehitysvammaisten ihmisten oma yhdistys. Se puolustaa kehitysvammaisten ihmisoikeuksia. Kehitysvammaiset ihmiset itse päättävät yhdistyksen tavoitteista ja toiminnasta. Toimintaa ohjaa tavoite- ja toimintaohjelma "Meikäläisissä on voimaa!".

Haluatko liittyä jäseneksi? Tässä linkki Me Itse ry:n sivuille, jossa voit liittyä Me Itse ry: ja Lapin Metkojen jäseneksi.

"Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matka, jota teemme"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lapin Metkoilla kokous 26.1.2018.

  • Kaikki vuoden 2018 tapahtumat ja kokoukset kerrotaan Lapin Metkojen www-sivuilla. Muista kertoa, jos ET halua, että kuvasi julkaistaan www-sivuilla. OHJE: Laita Googleen Lapin Metkat, niin sivusto löytyy.

  • Vuoden 2018 toimintasuunnitelma kirjataan tähän sivulle tulevina tapahtumina. Muista seurata sivustoa!

  • Tukikonsertti 14.2.2018 klo 18:30 Ounasrinteen kappelissa. Konsertin nimi on Sydämellä-konsertti. Lipun hinta 10€ sisältää pullakahvit. Kahvitarjoilu alkaa klo 17:45. Konsertissa ei ole väliaikaa. Lippuja ennakkoon Merjalta ja Kaisalta.

  •  Osallistumme Me Itse ry:n vuosikokoukseen Tampereella. 

  • Tehdään jäsenkirje kaikille Lapin Metkojen jäsenille.

  • Janne edustaa Lapin Metkoja Rovaniemen kaupungin vammaisneuvostossa seuraavat 4 vuotta. Janne kertoi vammaisneuvoston kuulumisia. https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Perhe--ja-sosiaalipalvelut/Vammaisneuvosto TAI laita googleen rovaniemi vammaisneuvosto

  • Päätettiin tehdä aloite, että Me Itse ry:n toiminnassa huomioitaisiin maantieteellinen tasa-arvo.

  • Tiedoksi, että toinen Lapin Metkat ryhmä Rovaniemellä alkaa kokoontua. Tästä lisätietoa helmikuussa.

  • Kehitysvammaisten valtakunnallinen viikko on 1.-7.12.2018. Lapin Metkat järjestää silloin näyttelyn Rovaniemen kirjaston aulassa.

 

Tulossa!

Tukikonsertti Sydämellä

14.2.2018 klo 18:30 Ounasrinteen kappelissa.

 Sillanrakentajat ja vierailevia Tähtiä

 

Lipun hinta 10€ sisältää pullakahvit. Kahvitarjoilu alkaa klo 17:45. Konsertissa ei ole väliaikaa.

Lippuja ennakkoon Merjalta, puh. 040 7211946 ja Kaisalta, puh. 040 5007890.

Maaliskuun kokous 2.3.2018 klo 15:00 Kolpeneen Pajalla

Osallistumme Me Itse ry:n vuosikokoukseen Tampereella 17.-18.3.2018

Erityishenkilöiden työn haku on melko monimutkaista, katso videosta, miten Mikkoa juoksutetaan paikasta toiseen ja turhaan!

Tarvitseko lisätietoja Lapin Metkojen toiminnasta? Yhteystietosivulla on lomake, jolla voit jättää meille viestin, niin me otamme Sinuun yhteyttä