Työnraivaajat!

HAASTE, TULE MUKAAN TEKEMÄÄN HYVÄ TYÖ!

ROVANIEMEN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY JA RYHMÄ LAPIN METKAT haastavat työnantajat  mukaan Työn raivaajat! -haastekampanjaan!

Rovaniemen Kehitysvammaisten tuki ry, Sijaishaltija Oy sekä Kolpeneen Palvelukeskus ovat mukana Luovin Työn raivaajat! hankkeessa, joka on Ammattiopisto Luovin 10-vuotisjuhlavuoden haastekampanja. Kampanjan tavoitteena on lisätä työnantajien ja yritysten tietoisuutta tukea tarvitsevista tekijöistä – erilaisista osaajista – ja edistää heidän työllistymistään.

”Haastamme Teidät, työnantaja, antamaan mahdollisuuden erityishenkilölle kokeilla työelämätaitojaan ja liittymään Työn raivaajiin.” Työelämästä löytyy monipuolisesti tehtäviä vastaamaan eri erityisnuorten osaamista ja vahvuuksia.

Ota haaste vastaan tai haasta!

Tapoja osallistua kampanjaan on useita. Jos sinut on jo haastettu, valitse sopivin tapa osallistua ja tule mukaan luomaan monenlaisten osaajien maailmaa! Laita hyvä kiertämään ja haasta mukaan myös verkostosi!

Tietoja Rovaniemen Työn raivaajista löydät osoitteesta www.rovaniemenerityistuki.fi/tyonraivaajat, jättämällä yhdeydenottopyynnön sijaishaltija.fi –sivustolle tai osoitteesta luovi.fi/tyonraivaajat.

Voit myös soittaa, yhteystiedot: Kolpeneen palvelukeskus Katri Elkki 040 681 3271 ja Luovi Työnraivaajat Miikka Järvenpää 040 319 3473

Mitä, miksi, miten?

Työn raivaajat! on Suomen suurimman ammatillisen erityisoppilaitoksen Ammattiopisto Luovin 10-vuotisjuhlavuoden haastekampanja, jonka tavoitteena on lisätä työnantajien ja yritysten tietoisuutta tukea tarvitsevista tekijöistä – erilaisista osaajista – ja edistää heidän työllistymistään.

Mitä

Työn raivaajat! -kampanjalla tehdään erilaisia osaajia näkyviksi sekä etsitään työpaikalla oppimisen paikkoja ja uusia mahdollisuuksia työllistymiseen.

Miksi

Erilaisilla osaajilla on erilaisia vahvuuksia ja taitoja. Jokainen uusi työllistyminen tuo suoria säästöjä yhteiskunnalle ja lisää henkistä hyvinvointia. Työpaikoilla monimuotoisuus lisää luovuutta ja parantaa ongelmanratkaisukykyä.

Miten

Tutustu osallistumistapoihin ja valitse sopivin! Haasta muita yrityksiä, kannusta ja innosta verkostosi mukaan vaikuttamaan. Raivataan yhdessä työtä monenlaisille osaajille!